JSTalks 2016 се проведе с участието на МенторМейт

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Кога: 19.11.2016
Къде: Sofia Event Center, София
Контакти: office(at)mentormate.bg

Вълнуващ бе за нас месец ноември. Взехме участие на няколко събития, едно от които е JSTalks 2016. Конференцията се проведе на 19 ноември и обхвана много интересни теми в сферата на JavaScript. Имаше 25 лекции на различни теми като IoT и JavaScript, Deploy на Nodejs решения на OpenShift, Redux и React, Redux и Angular2, D3js, TypeScript, Emberjs, Webpack и други.

15231495_1360690397277434_1847131605_o
Един от лекторите на JSTalks беше Митко Данилов (Software Architect в Менторемейт), който говори на тема “Progressive Web Apps with Polymer”. През първата част на лекцията той разказа какво е Progressive Web App (PWA) и какви инструменти могат да се ползват при изграждането на PWA. Втората част от презентацията беше свързана с Polymer (Какво е polymer, как се пишат polymer webcomponents) и как се изграждат PWA чрез Polymer.

dsc_0203
Освен това МенторМейт се включи и като партньор на събитието, като продължихме традицията си да присъстваме с представители от компанията и щанд с кът за отдих. Отново се бяхме постарали да обогатим преживяването на посетителите чрез игри и много награди. Този път имахме сладки с изобразени различни JS технологии, които мн се харесаха на всички, както и висококачествена чешка наливна бира. За пореден път създадохме нови контакти и отговорихме на всички въпроси за компанията, дейността ни, проектите и културата ни. Част от посетителите си тръгнаха с VR Cardboard очила или удобна термочаша.
dsc_0150_small
dsc_0152_small

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn