Ментормейт бе награден с наградата на Гьотеборг

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Кога: 12.2016
Къде: Гьотеборг, Швеция
Контакти: office(at)mentormate.bg

Göteborg-Ceremony
В края на 2016 стана ясно, че Ментормейт ще отвори и нов офис в Гьотеборг, Швеция, с което става първата международна компания в града. Символичен жест към Ментормейт бе връчването на ключа на града лично от кмета, Лина Малм. По този начин градът отпразнува повода и прие Ментормейт като бъдещ сътрудник за дългосрочен растеж на региона.

През изминалите 15 години от създаването си, Ментормейт позтигна големи успехи, като в момента наброяваме над 400 човека, работещи в Минеаполис, София, Пловдив, Велико Търново, Варна и Русе, а много скоро и в Гьотеборг. Разрастването в Швеция ще помогне на компанията да почерпи много нови идеи. Според статия, публикувана във “Finance and Commerce”, основаването на офис в Гьотеборг е едно от най-вълнуващите в региона на международно ниво.

Изпълнителният дирекрор на Ментормейт, Бьорн Стансвик, сподели: “Получихме голяма подкрепа от AstraZeneca, BioVentureHub и Business Region Göteborg, и с нетърпение очакваме отварянето на офис в Гьотеборг, както и разширяването в западна Швеция и отвъд.”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn