МенторМейт се включи в благотворително събитие в подкрепа на младежки център за вдъхновение и творчество – T.R.A.P.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Кога: 09.12.2017
Къде: бул. Христо Смирненски 1, София
Контакти: office(at)mentormate.bg

МенторМейт се включи в благотворително събитие в подкрепа на младежки център за вдъхновение и творчество – T.R.A.P., организирано от фондация “Тротоара”. По време на събитието екипът ни се срещна с ученици от софийските математически гимназии – СМГ “Паисий Хилендарски” и НПМГ „Акад. Л. Чакалов“ и ги запозна с всички интересни дейности, които могат да извършват като програмисти, както и отговаря на въпроси, свързани с кариерното развитие в сферата на информационните технологии.

Бистра Маркова разказа историята на компанията и как една мечта се превръща в реалност. Панайот Тодоров сподели за кариерния му път и как учениците могат да станат програмисти, а Атанас Дюлгеров говори за фотографията като хоби и положи основите за първите успешни снимки на учениците.

За всички любители на футбола и PlayStation се проведе и мини FiFa турнир, като победителят в него спечели възможността да види какъв е истинския живот на програмиста и как преминава един работен ден в МенторМейт.

Благодарим на всички ученици, които взеха активно участие в събитието, както и на Панайот Тодоров, Атанас Дюлгеров и Бистра Маркова, които отделиха време в подкрепа на обогатяването на младежкото знание.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn