Месец с кауза в офисите на МенторМейт в София, Варна и Велико Търново

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Кога: 07,14,23.10.2017
Къде: МенторМейт – Офиси София, Варна, Велико Търново
Контакти: office(at)mentormate.bg

Екипите ни в София, Варна и Велико Търново организираха през месец октомври инициативи в подкрепа на 3 благотворителни каузи. Те събраха колеги и техните семейства, които споделиха доброто си настроение и съпричастност.

Във Варна беше организирана щафетна игра и мисия за намиране и сглобяване на пъзели. Предизвикателствата бяха скачане в чували, пукане на балони и минаване под въже. След игрите дойде време и за дегустиране на домашно приготвени вкусотии.
Събраните средства бяха предоставени на клиниката по детска клинична хематология и онкология в УМБАЛ “Св. Марина” Варна за частично обновяване на болничните стаи и помещения за терапии, апаратура и помощни средства за децата.

В София се проведе “Уикенд с кауза”, като в първата част от деня присъстващите се разделиха в две направления: състезание “ММ търси талант”, в което се включиха семейства и деца; и презентации на тема “Силата да бъдем по-добри”. Във втората част от съботното събитие всички участници се включиха в надпревара в аркадни и бордови игри, табла, белот, ФИФА и джаги. Събраните средства ще помогнат за разширяването на център за деца аутисти “Дъга”.

Колегите ни от Велико Търново се превърнаха в сладкари и наддаваха за най-вкусното домашно приготвено сладко изкушение. Събраните средства бяха предоставени на училище за даровити деца „Димитър Екимов” във великотърновското село Русаля.

Благодарим на всички колеги от МенторМейт, които подпомогнаха трите благотворителни каузи!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn