Ground Floor

Рецепцията се намира на приземния етаж, където интериорът е допълнен от зеленина и водна каскада. Кафетерията е място, пригодено за хранене. Менюто включва салатен и плодов бар, а ястията се приготвят на момента. Сградата разполага с над 230 кв.м озеленен парк с дръвчета и кът с течаща вода и фонтани, предназначен за отдих и почивка. Паркингът е разделен на две нива, като има и топла връзка към сградата.

Ground Floor

Sea Floor

На етаж 1 се намира “MentorAcademy”, която се използва за презентации и обучения с капацитет над 30 места. Тук също са разположени специално пригодена зала за интервюта “Interspace”, както и голяма, модерно оборудвана конферентна зала “Bay”. Последната e с капацитет 16 места за седящи, както и вътрешен перваз, който я прави подходяща и за събирания с повече хора. Морски мотиви в офис пространството напомнят за лятото, пясъка и водата.

Sea Floor

Arctic Floor

Този етаж се отличава с това, че има няколко отделени офис пространства, а не едно общо помещение. Има обособена баня, както и стая за масажи. На разположение на служителите са конферентна зала “Iceberg” за 6 човека и две озеленени тераси с обща големина 43 кв.м.

Arctic Floor

Desert Floor

Tопли цветове и интересни пустинни мотиви преобладават на четвърти етаж. Тук се намира конферентна зала “Dune”, която побира 10 души и тераса със зеленина за отдих по време на работния процес с големина 16 кв.м.

Desert Floor

Forest Floor

Зеленият цвят се свързва с хармонията и спокойствието. Това е и причината той да преобладава на тематичния горски етаж. Специално обособеният ъгъл за почивка пък прави офиса още по-уютен. “Timber” с капацитет 10 души е залата, която се ползва за срещи.

Forest Floor

River Floor

Речните мотиви правят работното пространство приветливо и приятно. Терасата с големина 16 кв.м и зеленина е друго подходящо място за почивка. На този етаж се намира и конферентна зала за срещи “Delta”, която е за 10 седящи души.

River Floor

Mountain Floor

Приветлив интериор и кът за отдих с барбарони правят етажа желано място за работа. Конферентна зала “Cabin” с капацитет 10 души се намира на този етаж.

Mountain Floor

Lounge Floor

От джага и плейстейшън до люлки, това е мястото, на което всеки ще намери своя начин да се забавлява – било то релаксирайки на барбароните, или просто отдъхвайки на терасата. Има две тераси – една за пушачи и една за непушачи с обща големина 90 кв.м. Тук се събира клубът по салса танци, както и този по бордови игри. Етажът е подходящо място за фирмени партита и събирания след работно време.

Lounge Floor
Офисът на MentorMate се намира на адрес:
бул. “проф. Цветан Лазаров” 67, София, България
Mетростанция “Дружба” – на около 100 метра от сградата
Автобусни спирки в близост – 204, 384, 404, 84, 88 и 604
Тролейбусни спирки – 4 и 11
Three Sixty View
Hide
Exit