iOS

Приложенията за iOS носят почти двойно по-голяма печалба от тези за Android
iOS е основна платформа за разработка на мобилни приложения и като такава тя е неразделна част от интегрираните решения, които разработваме. Приложенията, които реализираме, са подходящи както за iPhone, така и за iPad.

Притежават интуитивен и приятен за работа интерфейс, който позволява безпроблемна интеракция на потребителя. Разработката е на Objective-C, като очакваме да използваме и Swift за в бъдеще. Можем да се похвалим, че някои от приложенията, които сме разработвали, са специално представяни в AppStore и са инсталирани от хиляди потребители. Опитваме се да покриваме широк спектър от сценарии: от локализирани услуги на базата на гео локацията на потребителя до системи, позволяващи офлайн работата и синхронизация на данни.

Стефан Цвятков

Стефан Цвятков

Software Development Manager - iOS

Software Development Manager, iOS Expert & Team Builder

Стефан Цвятков започва своята кариера като Mac програмист. През 2007г. Apple пуска на пазара първия iPhone и поставя началото на една нова ера. След излизането на iOS SDK през 2008г. Стефан започва да разработва iOS приложения. В MentorMate той успява да изгради най-големия iOS екип, намирайки и обучавайки най-добрите таланти в България и превръщайки ги в експерти. Стефан е известен с желанието си да подобрява мобилните приложения, така че те да бъдат по-интерактивни, ефективни и да удовлетворяват оптимално нуждите на бизнеса.